Προσωπική Ανάπτυξη

Διπλασιάστε την παραγωγικότητά σας!


Όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι, χαρακτηρίζονται από υψηλή παραγωγικότητα, καθώς εργάζονται περισσότερο, εργάζονται αποδοτικά και παράγουν περισσότερα από ότι ο μέσος άνθρωπος. Για την δουλειά τους πληρώνονται καλύτερα, προάγονται πιο γρήγορα, τους σέβονται και τους εκτιμούν και τους υπολογίζουν περισσότερο. Μπορούν να καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις, ηγετικές θέσεις και να αναλαμβάνουν σημαντικές αποστολές. Όλα αυτά τους κάνουν να ξεχωρίζουν, να είναι ανάμεσα στους κορυφαίους τους και το εισόδημά τους να είναι αυξημένο.

Το ίδιο όμως μπορείτε να κάνετε κι εσείς!

Μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, μαθαίνοντας όλες τις τεχνικές και τις στρατηγικές διαχείρισης και αξιοποίησης του χρόνου. Μπορείτε να εργάζεστε έξυπνα και να κάνετε περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο. Οι τεχνικές αυτές μαθαίνονται μέσα από την πράξη και την συχνή επανάληψη και μπορούν εύκολα να γίνουν συνήθειες τόσο στην σκέψη σας, όσο και στην εργασία σας.

Όταν θα αρχίζετε να εφαρμόζετε αυτές τις τεχνικές στην δουλειά σας και στην ζωή σας γενικότερα, θα νιώσετε την αυτοεκτίμησή σας, την αυτοπεποίθησή σας και το αίσθημα προσωπικής ικανοποίησης να αυξάνουν, ενώ και η ανταμοιβή σας θα είναι υψηλή για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Οτιδήποτε κι αν κάνετε στην ζωή σας πρέπει να το θέλετε πολύ και να το κάνετε με την καρδιά σας. Να θυμάστε πάντα πως κάθε σημαντική θετική αλλαγή στη ζωή σας αρχίζει με μια ξεκάθαρη και ισχυρή απόφαση. Μια απόφαση, είτε για να κάνετε κάτι είτε για να σταματήσετε κάτι. Συνεπώς όλες οι σημαντικές αλλαγές απαιτούν ισχυρή απόφαση. Ή θα το κάνετε ή δεν θα το κάνετε!

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εκμάθηση είναι κάτι περισσότερο από εξάσκηση. Είναι μια δραστηριότητα, που πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά, για να πετύχετε μέγιστα αποτελέσματα. Η εξάσκηση γίνεται για να μάθετε κάτι, ενώ η εκμάθηση το κάνει κτήμα σας. Αυτό γίνεται μέσω τακτικών και συχνών επαναλήψεων.

Για να το επιτύχετε αυτό πιο γρήγορα, θα πρέπει ο εγκέφαλός σας να παραμένει ενεργός και να βρίσκεται σε εγρήγορση,. Και για να γίνει αυτό πρέπει να τον εξασκείτε συχνά. Όπως οι αθλητές με την καθημερινή τους προπόνηση εξασκούν τους μύες τους, εξασκούν την φυσική τους κατάσταση, έτσι κι εσείς θα πρέπει να εξασκείτε συχνά την πνευματική σας κατάσταση.

Ένα επίσης ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των επιτυχημένων ανθρώπων είναι η αποφασιστικότητα. Και αυτή αναπτύσσεται με την πράξη και την συχνή επανάληψη, κάτι που πρέπει να κάνετε συνεχώς, μέχρις ότου σας γίνει συνήθεια.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητες και όλοι μπορούν να είναι πετυχημένοι σε ένα τομέα. Όμως θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ψυχικά και πνευματικά για να επιτύχουν. Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι φτωχοί; Είναι φτωχοί επειδή δεν έχουν αποφασίσει να γίνουν πλούσιοι. Γιατί οι  άνθρωποι είναι παχείς και υπέρβαροι; Επειδή δεν έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν το κανονικό βάρος και να είναι κομψοί. Γιατί οι άνθρωποι σπαταλούν σπαταλούν τον χρόνο τους; Επειδή δεν έχουν αποφασίσει να είναι παραγωγικοί σε οτιδήποτε κάνουν. Όλα αυτά που προαναφέραμε κάποιοι άνθρωποι τα έχουν επιτύχει. Ούτε πιο έξυπνοι ήταν ούτε πιο ικανοί. Απλώς το αποφάσισαν και ανέπτυξαν επιτυχημένες συνήθειες!

Αποφασίστε σήμερα κι εσείς να γίνετε ειδικοί στην διαχείριση του χρόνου και στην προσωπική παραγωγικότητα, ανεξάρτητα πόσο χρόνο θα χρειαστείτε ή πόσο θα επενδύσετε για να τα μάθετε. Αποφασίστε τώρα να εφαρμόστε αυτές τις αρχές συνεχώς, μέχρις ότου σας γίνουν δεύτερη φύση. Τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν!

Ξεκινείστε τώρα!

Για αρχή δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα. Αποφασίστε σήμερα να ξεκινήσετε τη δουλειά σας νωρίτερα, να εργαστείτε περισσότερο και να παραμείνετε αργότερα.

Μάθετε να εφαρμόζετε τις τεχνικές της διαχείρισης του χρόνου, κάθε μέρα, έως ότου αυτές σας γίνουν συνήθεια.

Θυμηθείτε! Όλα ξεκινούν από το μυαλό σας, από την σκέψη σας! Εάν το αποφασίσετε, Μπορείτε να το κάνετε.


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.14778 δευτερόλεπτα