Μαθήματα επιχειρηματικότητας (4)


- Γιατί κάποιοι επιχειρηματίες είναι πιο επιτυχημένοι από τις άλλους;
- Τι διαφορετικό έχουν;
- Τι διαφορετικό κάνουν;

Η απάντηση είναι απλή. Οι επιχειρηματίες αυτοί,
- έχουν άλλες συνήθειες!
- σκέφτονται διαφορετικά, κρίνουν διαφορετικά, αποφασίζουν διαφορετικά,
- κάνουν κάτι διαφορετικά από τους υπόλοιπους!

Εάν ανατρέξετε στην καθημερινότητά σας, θα διαπιστώσετε ότι οι συνήθειες τις οποίες έχετε, καθορίζουν τον τρόπο που σκέφτεστε, που μιλάτε, που κινείστε, που αντιδράτε, που κρίνετε, που αποφασίζετε, που ενεργείτε, που επιτυγχάνετε αποτελέσματα. Θετικές συνήθειες οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα, ενώ αρνητικές συνήθειες οδηγούν σε αρνητικά αποτελέσματα.

Εάν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει να ακολουθείτε θετικές συνήθειες.

Το ευχάριστο είναι ότι όλα αυτά μαθαίνονται. Όπως μάθατε και αποκτήσατε τις συνήθειες που έχετε μέχρι σήμερα, έτσι μπορείτε να μάθετε και να αποκτήσετε τις νέες συνήθειες, που θα χρειαστείτε για να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Οι συνήθειες της επιτυχίας είναι πλέον γνωστές. Έχουν ερευνηθεί, έχουν μελετηθεί, διδάσκονται και αποδεδειγμένα επιτυγχάνουν θεαματικά αποτελέσματα. Επειδή όλα είναι θέμα απόφασης, ξεκινήστε σήμερα να αλλάζετε τις συνήθειές σας και σύντομα τα αποτελέσματά σας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Είτε είστε παλαιοί, είτε νέοι, είτε υποψήφιοι επιχειρηματίες, εάν θέλετε να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας και την κερδοφορία σας, μάθετε σήμερα πως να σκέφτεστε επιχειρηματικά, πως να αποφασίζετε επιχειρηματικά και πως να ενεργείτε επιχειρηματικά.

Για να βελτιώσετε τις επιδόσεις της επιχείρησής σας, σας προσφέρουμε,  εντελώς δωρεάν, σε εσάς και τους συνεργάτες σας, ένα σεμινάριο με τίτλο «Πως να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της επιχείρησής σας». Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησής σας μέσα στους επόμενους μήνες.

Δρ Νέστορας Κολοβός*

 

* Ο Δρ Νέστορας Κολοβός διαθέτει πλούσια επαγγελματική, επιστημονική, ακαδημαϊκή και διδακτική εμπειρία. Προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για την ενίσχυση της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων και βοηθάει παλαιούς, νέους και υποψήφιους επιχειρηματίες να επιτυγχάνουν τους επαγγελματικούς τους στόχους πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Για να προγραμματίσετε το δωρεάν σεμινάριό σας τηλεφωνήστε τώρα στο 6973225228.

replique montres


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.17455 δευτερόλεπτα