Μια μοναδική καινοτομία - ευκαιρία στο χώρο της διαφήμισης


Από τις αρχές της χρονιάς η διαφήμιση έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Διαφημιστές και ειδικοί της πληροφορικής, κατάφεραν να καινοτομήσουν και να δημιουργήσουν μια έξυπνη, απλή εφαρμογή, με την οποία μπορούν να διαφημίζονται όλες οι επιχειρήσεις της αγοράς στα κινητά μας τηλέφωνα.

Αυτό αποτελεί μια πραγματική καινοτομία για:

 1. Τους καταναλωτές, που μπορούν πλέον να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για τις προσφορές, τις εκπτώσεις, τις εκδηλώσεις, τα γεγονότα της αγοράς.
 2. Τις επιχειρήσεις, που μπορούν πλέον να απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές και να διαφημίζονται με πολύ λίγα χρήματα.
 3. Τους επαγγελματίες του marketingκαι της διαφήμισης, που έχουν ένα νέο προϊόν στη διάθεσή τους για να προσφέρουν στους πελάτες τους.
 4. Όσους αναζητούν μια δουλειά και ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον χώρο του marketingκαι της διαφήμισης, χωρίς να χρειάζεται να διαθέτουν κεφάλαια και ιδιαίτερες γνώσεις.

Όπως γνωρίζετε, το κινητό τηλέφωνο αποτελεί πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και ένας πολύτιμος σύμβουλος ενημέρωσης.

Σε πολύ λίγο διάστημα, όλοι μας θα έχουμε στα κινητά μας μια εφαρμογή, με την οποία θα ελέγχουμε όλη την αγορά και θα μαθαίνουμε ανά πάσα στιγμή τα νέα της αγοράς σε πραγματικό χρόνο, όπως προσφορές, εκπτώσεις, εκδηλώσεις, κλπ.

Η εφαρμογή αυτή υπάρχει και σήμερα και όσοι επιθυμείτε μπορείτε να την κατεβάσετε στα κινητά σας τηλέφωνα.

Ποιά είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει αυτή η καινοτομία για τις επιχειρήσεις;

 1. Οι επιχειρήσεις βρίσκουν τους καταναλωτές όπου και αν βρίσκονται, replique montre καθώς όλοι έχουν μαζί τους το κινητό τους τηλέφωνο.
 2. Οι επιχειρήσεις δεν περιμένουν να τις ψάξουν και να τις βρουν οι καταναλωτές μέσα από φυλλάδια, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις ή υπολογιστές.
 3. οι καταναλωτές ενημερώνονται άμεσα από τις επιχειρήσεις, σε πραγματικό χρόνο, για προσφορές, εκπτώσεις, εκδηλώσεις, κλπ.
 4. Η διαφήμιση μέσω του κινητού τηλεφώνου αποτελεί πραγματική best replica watches επένδυση, καθώς έχει ασήμαντο κόστος και είναι πολύ αποτελεσματική.

Ποιά είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει αυτή η καινοτομία για τους καταναλωτές;

 1. Η εφαρμογή για τους καταναλωτές είναι δωρεάν.
 2. Μπορούν να την έχουν τώρα στο κινητό τους τηλέφωνο.
 3. Βλέπουν ανά πάσα όλη την αγορά στο κινητό τους τηλέφωνο.
 4. Μαθαίνουν άμεσα για τις προσφορές, εκπτώσεις, εκδηλώσεις, γεγονότα, κλπ.
 5. Γνωρίζουν που βρίσκονται οι επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν.
 6. Βλέπουν τις επιχειρήσεις σε χάρτη μέσα από το κινητό τους.

Ποιά είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει αυτή η καινοτομία για τους επαγγελματίες;

Όσοι είστε επαγγελματίες της διαφήμισης, αλλά και όσοι επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια δική σας επιχείρηση στο χώρο της διαφήμισης, έχετε μια μοναδική ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα.

 1. Δεν χρειάζεστε μεγάλα κεφάλαια και δεν χρειάζεστε ειδικές γνώσεις.
 2. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε όρεξη για δουλειά, να είστε ευχάριστοι χαρακτήρες και να έχετε καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους.

Όσοι επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για  τη συγκεκριμένη καινοτομία, στείλτε μας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@expertsacademy.gr με:rolex replica nederland

Ονοματεπώνυμο,

Περιοχή,

Τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Δρ Νέστορας Κολοβός

Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας

& Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Λέξεις Κλειδιά : ευκαιρία, καινοτομία, κέρδη


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.25836 δευτερόλεπτα