Επιχειρηματική επιτυχία

Επιχειρηματικότητα, μια συνεχής διαδικασία μάθησης!


Όσο θα σκέφτεστε με τον τρόπο που σκέφτεστε σήμερα και όσο θα κάνετε αυτά που κάνετε σήμερα, τόσο θα κερδίζετε αυτά που κερδίζετε σήμερα. Εάν είστε ευχαριστημένοι από αυτά που κερδίζετε σήμερα, έχει καλώς. Όμως κανένας δεν σας εγγυάται ότι αυτά θα τα κερδίζετε και αύριο. Ο λόγος είναι απλός.

Η επιχειρηματικότητα είναι μία δυναμική εξέλιξη και δεν είναι δυνατόν να σταθείτε στην αγορά με γνώσεις και απόψεις που ίσχυαν πριν από χρόνια. Ότι ίσχυε χθες, δεν ισχύει σήμερα και ότι ισχύει σήμερα, δεν θα ισχύει αύριο.

Ρίξτε μια ματιά στη δουλειά σας και στον κλάδο σας για να δείτε πως και πόσο έχει εξελιχθεί. Δείτε πόσες καινοτομίες αναπτύχθηκαν, πόσα νέα προϊόντα ή υπηρεσίες μπήκαν στην αγορά, πόσο αναπτύχθηκε ο ανταγωνισμός, πόσοι νέοι επιχειρηματίες εισήλθαν στην αγορά και πόσοι από αυτούς έχουν ξεπεράσει πολλούς παλαιούς επιχειρηματίες. Αντί λοιπόν να μένετε στα παλιά και να αναρωτιέστε τι φταίει, σκεφθείτε με ποιο τρόπο θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε τη σημερινή οικονομική κατάσταση. «Οι καταστάσεις δεν προσδιορίζουν την τύχη μας. Την τύχη μας την προσδιορίζει ο τρόπος με τον οποίο εμείς αντιμετωπίζουμε αυτές τις καταστάσεις».

Συνεπώς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μαθαίνετε συνεχώς, να εξελίσσεστε συνεχώς και να μην μένετε πίσω. Στην επιχειρηματικότητα, και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Νέστορας Ι. Κολοβός
- Engineering Geologist Μ.Sc.
- Διδάκτωρ Γεωλογίας Α.Π.Θ.
- Μέλος ΓΕΩΤΕΕ
- Πτυχιούχος Οργάνωσης
& Διοίκησης Επιχειρήσεων
- Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας
& Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
- Life and Business Coach

- www.expertsacademy.gr

- info@expertsacademy.gr


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.32342 δευτερόλεπτα