Επιχειρηματική επιτυχία

Η επιχείρησή σας σε τροχιά ανάπτυξης!


Μπορείτε να φανταστείτε ένα γιατρό, ο οποίος δεν ενημερώνεται για τις επιστημονικές εξελίξεις στον κλάδο του; Μπορείτε να φανταστείτε ένα δικηγόρο, ο οποίος δεν ενημερώνεται για τη νομοθεσία και τους νέους νόμους; Μπορείτε να φανταστείτε ένα μηχανικό, ο οποίος δεν ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον κλάδο των υλικών και των κατασκευών; Μπορείτε να φανταστείτε ένα καθηγητή, ο οποίος δεν ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην ειδικότητά του και την επιστήμη του; Μπορείτε να φανταστείτε ένα φαρμακοποιό, ο οποίος δεν ενημερώνεται για τα νέα φάρμακα; Μπορείτε να φανταστείτε ένα γεωπόνο, ο οποίος δεν ενημερώνεται για τις νέες καλλιέργειες και τα νέα προϊόντα φυτοπροστασίας; Μπορείτε να φανταστείτε ένα λογιστή, που δεν ενημερώνεται για τους νέους νόμους και διατάξεις της φορολογίας;

Προφανώς όχι!

Ο λόγος είναι ότι οποιαδήποτε παράλειψη ή άγνοια των εξελίξεων θα τους έθετε εκτός αγοράς, με δυσμενείς επιπτώσεις στην εξέλιξή τους και στο εισόδημά τους.

Τι το διαφορετικό νομίζετε ότι συμβαίνει με τις επιχειρήσεις; Τίποτε το διαφορετικό!

Όλες οι επιτυχημένες επιχειρήσεις, είτε μικρές είτε μεγάλες, ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στον κλάδο τους και τις εξελίξεις στην αγορά. Ο λόγος είναι επειδή η επιχειρηματικότητα είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία, με συνεχή είσοδο νέων επιχειρήσεων, νέων προϊόντων ή υπηρεσιών στην αγορά και έντονο ανταγωνισμό. Αυτά που ίσχυαν χθες, δεν ισχύουν σήμερα και αυτά που ισχύουν σήμερα δεν θα ισχύουν αύριο. Γι αυτό κι εσείς χρειάζεστε νέες γνώσεις, νέες δεξιότητες και νέες εμπειρίες. Κυρίως όμως χρειάζεστε νέες στρατηγικές και καλή εκτέλεση του επιχειρηματικού σας σχεδίου, σε μια σειρά από τομείς-κλειδιά της επιχείρησης, από την απόδοση των οποίων εξαρτάται η βιωσιμότητά της.

Τι ακριβώς είναι αυτές οι στρατηγικές;

Είναι οι τρόποι με τους οποίους θα διευρύνετε τον κύκλο εργασιών σας, θα αυξήσετε τον αριθμό των πελατών σας, τις πωλήσεις σας και την κερδοφορία σας.

Αυτές τις στρατηγικές μπορείτε να τις μάθετε από ανθρώπους που γνωρίζουν πως να κάνετε την επιχείρησή σας βιώσιμη και να αυξήσετε θεαματικά την κερδοφορία σας. Με δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προγράμματα, θα μάθετε το «τι», το «πώς» και το «γιατί» της επιχειρηματικότητας, τα οποία θα σας οδηγήσουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα στην επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι επιτυχημένες επιχειρήσεις ακολουθούν τέτοια προγράμματα εκπαίδευσης, τόσο των επιχειρηματιών τους, όσο και του προσωπικού τους, με αποτέλεσμα να αυξάνουν την παραγωγικότητά τους, την αποτελεσματικότητά τους και να εδραιώνονται στην αγορά.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι επιχειρήσεις αυτές δεν εργάζονται πιο σκληρά, ούτε και περισσότερες ώρες. Απλά εργάζονται πιο έξυπνα, πιο παραγωγικά, πιο αποδοτικά και πιο αποτελεσματικά. Αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς σήμερα, ώστε να βάλετε την επιχείρησή σας σε τροχιά ανάπτυξης και κερδοφορίας!

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα βάλετε την επιχείρησή σας σε τροχιά ανάπτυξης και κερδοφορίας, μπορείτε να βρείτε τώρα στην ιστοσελίδα www.expertsacademy.gr.

Νέστορας Ι. Κολοβός
- Engineering Geologist Μ.Sc.
- Διδάκτωρ Γεωλογίας Α.Π.Θ.
- Μέλος ΓΕΩΤΕΕ
- Πτυχιούχος Οργάνωσης
& Διοίκησης Επιχειρήσεων
- Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας
& Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
- Life and Business Coach
- www.expertsacademy.gr
- info@expertsacademy.gr


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.19105 δευτερόλεπτα