Αναπτύξτε την επιχειρηματική σας ικανότητα!


Σύμφωνα με στατιστικές αναλύσεις, το 80% των επιχειρήσεων λειτουργούν κάτω από το 20% των δυνατοτήτων τους. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ έχουν μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, ουσιαστικά υπολειτουργούν, αφήνοντας πολλά χρήματα στην αγορά, που εύκολα θα μπορούσαν να τα κερδίσουν.

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;

Ο λόγος είναι επειδή οι άνθρωποί τους δεν γνωρίζουν τα βασικά! Επειδή οι άνθρωποί τους δεν γνωρίζουν βασικούς κανόνες λειτουργίας επιχειρήσεων και λειτουργίας της αγοράς.

Τι πρέπει λοιπόν να γίνει για να βελτιωθεί η λειτουργία των επιχειρήσεων;

Για να βελτιωθεί το επίπεδο των επιχειρήσεων, θα πρέπει να βελτιωθεί το επίπεδο της επιχειρηματικής ικανότητας των ανθρώπων τους. Να βελτιωθεί το επίπεδο της επιχειρηματικής ικανότητας του επιχειρηματία και των συνεργατών του. Να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες, εμπειρίες, ψυχικές αρετές και ψυχικές αντοχές, που θα τους οδηγήσουν σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη αποδοτικότητα και κυρίως μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Ζούμε στην κοινωνία της γνώσης, στην κοινωνία της πληροφορίας και όποιος γνωρίζει περισσότερα, κερδίζει περισσότερα. Γι αυτό μην περιμένετε. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας και τα αποτελέσματά σας, αποφασίστε σήμερα να βελτιώσετε την επιχειρηματική σας ικανότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Νέστορας Ι. Κολοβός
- Engineering Geologist Μ.Sc.
- Διδάκτωρ Γεωλογίας Α.Π.Θ.
- Μέλος ΓΕΩΤΕΕ
- Πτυχιούχος Οργάνωσης
& Διοίκησης Επιχειρήσεων
- Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας
& Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
- Life and Business Coach
- www.expertsacademy.gr
- info@expertsacademy.gr

 


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.14987 δευτερόλεπτα