Επαγγελματική και Επιχειρηματική Επιτυχία

Όραμα - Αποστολή - Σκοπός


 

Όραμα / Σκοπός

Να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας, πιο εύκολα και πιο γρήγορα!

Αποστολή

  • Να σας μεταδώσουμε πολύτιμες γνώσεις, δεξιότητες, εμπειρίες και στρατηγικές, για την προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία!
  • Να ενισχύσουμε και να αναπτύξουμε τις ψυχικές σας αρετές και ψυχικές σας αντοχές!
  • Να ενισχύσουμε τη δημιουργική σας σκέψη, τη δημιουργική σας διάθεση και τη δημιουργική σας δράση!
  • Να ενισχύσουμε την επιχειρηματική σας σκέψη, την επιχειρηματική σας διάθεση και την επιχειρηματική σας δράση!

Καινοτόμος πρωτοβουλία!

Η EXPERTSACADEMY αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία για τη διάδοση των απόψεων της σύγχρονης επιχειρηματικής σκέψης και της προσωπικής ανάπτυξης. Απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας γρήγορα και να φτάσετε ψηλά. Εάν αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτεστε και αισθάνεστε, τότε οι ιδέες και οι απόψεις της EXPERTSACADEMY θα σας γλυτώσουν από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους μεγάλους στόχους σας γρήγορα.

Τις δραστηριότητες της EXPERTS ACADEMY συντονίζει ο Δρ Νέστορας Κολοβός, με  περισσότερα από 35 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον Ιδιωτικό και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και περισσότερα από 35 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και Επαγγελματικές Σχολές.

Είτε βρίσκεστε πολλά χρόνια στις επιχειρήσεις, είτε είστε νέοι επιχειρηματίες, η EXPERTSACADEMY, μέσα από εξειδικευμένη αρθρογραφία, διαλέξεις, ημερίδες και σεμινάρια, σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές και σημαντικά εργαλεία για να διευρύνετε την επιχειρηματική σας σκέψη, να ενισχύσετε την επιχειρηματική σας διάθεση και να φθάσετε στην επιτυχία.

Με την πεποίθηση ότι οι ιδέες και οι απόψεις της EXPERTSACADEMY αποτελούν για εσάς πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας, σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε κάθε ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

 


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.18073 δευτερόλεπτα