Πριν επενδύσετε στην επιχείρησή σας, επενδύστε στον εαυτό σας!


Οι περισσότεροι επιχειρηματίες αντιλαμβάνονται την επιχειρηματικότητα ως τεχνικό θέμα και προσπαθούν να την προσεγγίζουν από τη σκοπιά της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αυτό όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα και γι αυτό οι περισσότεροι μένουν καθηλωμένοι σε χαμηλά επίπεδα, μην μπορώντας να αναπτύξουν τη δραστηριότητά τους και τα αποτελέσματά τους σε ανώτερα επίπεδα.

Και όμως,οι ανάγκες των ανθρώπων υπάρχουν. Υπάρχουν και ζητούν λύσεις. Υπάρχουν και δημιουργούν ευκαιρίες. Υπάρχουν και σας περιμένουν. Περιμένουν τους έξυπνους, διορατικούς και δραστήριους επιχειρηματίες, που θα αναγνωρίσουν και θα αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις της προσωπικής και επαγγελματικής τους επιτυχίας.

Η επιχειρηματικότητα δεν είναι τεχνικό θέμα, όπως νομίζουν και την προσεγγίζουν οι περισσότεροι. Δεν είναι Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Για να ακριβολογούμε, ένα μέρος της επιχειρηματικότητας είναι οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων. Εάν ήταν τεχνικό θέμα, θα μπορούσαμε να διαβάσουμε, να σπουδάσουμε και να την εφαρμόσουμε αποτελεσματικά. Αυτό όμως δεν συμβαίνει.

Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, που γνωρίζουν πολύ καλά από Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά δεν μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες ή να λειτουργήσουν ως επιχειρηματίες. Μπορεί να είναι άριστοι στη δουλειά τους και αποτελεσματικοί ως στελέχη επιχειρήσεων, αλλά δεν μπορούν να είναι επιχειρηματίες.

Η επιχειρηματικότητα δεν είναι μόνο τεχνικές γνώσεις. Δεν είναι να πάρεις ένα βιβλίο ή να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ή σεμινάρια σχετικά μεΟργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και μετά να γίνεις επιχειρηματίας. Η επιχειρηματικότητα είναι δραστηριότητα και ως δραστηριότητα θα πρέπει να την προσεγγίσετε για να μπορέσετε να επιτύχετε αποτελέσματα.

Το ευχάριστο είναι ότι όλα μαθαίνονται!

Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε και να λειτουργήσετε με επιτυχία τη δική σας επιχείρηση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε να σκέφτεστε επιχειρηματικά omega replica, να αποφασίζετε επιχειρηματικά και να ενεργείτε επιχειρηματικά. Αυτό προϋποθέτει:

·Γνώσεις, ταλέντο ή ταλέντα, δεξιότητες και εμπειρίες!

·Ψυχικές αρετές και ψυχικές αντοχές!

·Να γνωρίζετε τι κάνετε, πως το κάνετε και γιατί το κάνετε!

·Να γνωρίζετε που πηγαίνετε, πως πηγαίνετε και γιατί πηγαίνετε!

·Να θέτετε ερωτήματα στον εαυτό σας και να δίνετε αποτελεσματικές απαντήσεις!

Πριν λοιπόν επενδύσετε στην επιχείρησή σας, επενδύστε στον εαυτό σας! Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να λειτουργήσετε τη δική σας επιτυχημένη επιχείρηση!

*** Τα παραπάνω αποτελούν μέρος σεμιναρίου με τίτλο: «Πώς να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ικανότητα!» Το σεμινάριο προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε Επιχειρηματίες, Επιμελητήρια, Φορείς και Συλλόγους, που επιθυμούν να γνωρίσουν τις Αρχές και τα Μυστικά της Εφαρμοσμένης Επιχειρηματικότητας!

Νέστορας Ι. Κολοβός
- Engineering Geologist Μ.Sc.
- Διδάκτωρ Γεωλογίας Α.Π.Θ.
- Μέλος ΓΕΩΤΕΕ
- Πτυχιούχος Οργάνωσης
& Διοίκησης Επιχειρήσεων
- Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας
& Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
- Life and BusinessCoach
-
www.expertsacademy.gr
info@expertsacademy.gr


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.13251 δευτερόλεπτα