Εντυπώσεις σεμιναρίων


 

 

Κύριε Νέστορα,

Σας ευχαριστούμε για τις αξίες που μας διδάξατε ότι το ιδανικό στη ζωή δεν είναι τόσο το να κατακτάς, όσο το να μάχεσαι.

Οι μαθήτριές σας (Βοηθοί Φαρμακείων)

από την Πτολεμαϊδα


ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

4o χλμ. Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ- ΛΑΡΙΣΑΣ- ΤΚ 501 00 -Τ.Θ.1417 ΚΟΖΑΝΗ

ΤΗΛ. 24610 36985 - 22768- FAX36778 ΑΦΜ 999564623 ΑΡ.ΜΑΕ 57169/56/Β/04/07 Αριθμός Γ.ΕΜΗ. 11611936000

www.tzimopoulos.com.gr-sales@tzimopoulos.com.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο κ. Νέστορας Κολοβός, με τις πολύτιμες γνώσεις του για την επιχειρηματικότητα και τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας που διαθέτει, καταφέρνει να μιλάει στην ψυχή, στο μυαλό και στην καρδιά κάθε επιχειρηματία και εργαζόμενου. Με απλή και κατανοητή γλώσσα, ενισχύει την ψυχολογία και την επιχειρηματική διάθεση, προσφέροντας όραμα και προοπτικές ανάπτυξης. Με στοχευόμενες πρακτικές, τακτικές και στρατηγικές, ενεργοποιεί τη δημιουργική σκέψη και τη δημιουργική δράση, αποκαλύπτοντας νέους δρόμους και διεξόδους για τη βελτίωση της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας και κυρίως της αποτελεσματικότητας. Ένας πολύτιμος συνεργάτης για κάθε παλιό, νέο ή υποψήφιο επιχειρηματία.

Για την εταιρεία

Γ. Τζημόπουλος

Κοζάνη, 7/6/2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Δρ. ΝΕΣΤΟΡΑ ΚΟΛΟΒΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ LEADERSCOACHING

Τον Δρ. Νέστορα Κολοβό τον γνώρισα στην πρώτη ημερίδα του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας τον Νοέμβριο του 2012 στην Κοζάνη. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που του αρέσει πολύ αυτό που κάνει και μιλάει πάντα με ενθουσιασμό τόσο για τις δουλειές του, όσο και για το πλήθος των δραστηριοτήτων που ασχολείται κατά καιρούς.

Έτυχε να παρακολουθήσω διαλέξεις του, σχετικές με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και άλλες φορές στην περιοχή της Κοζάνης. Το τελευταίο διάστημα συνεργαστήκαμε στα πλαίσια των Round Table Meetingsτου Ομίλου Rotaract Κοζάνης. Το project που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αποτελούνταν από 5 συνεδρίες/σεμινάρια με θέμα την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και ηγετικών ικανοτήτων (Leaders’ Coaching). Ο ΔΡ. Νέστορας Κολοβός ήταν ο εισηγητής της σειράς των σεμιναρίων.

Ο κ. Κολοβός δημιούργησε μικρές, αλλά περιεκτικές εισηγήσεις που δεν κούραζαν τους παρευρισκόμενους. Είχε δομημένο και σαφή λόγο. Με τον τρόπο που μιλούσε και εκφραζότανε, σου μετέδιδε όλη τη θετική του ενέργεια και σε προέτρεπε να τον ακολουθήσεις. Μέσα από πολυάριθμα σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει ο κ. Κολοβός τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, πήρε τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσει να μας μεταφέρει σωστά και ολοκληρωμένα τις γνώσεις του.

Μέσα από ένα φιλικό και φιλόξενο κλίμα ο κ. Κολοβός κατάφερε να μας μεταδώσει μεγάλο μέρος από τις εμπειρίες και τις γνώσεις του πάνω σε θέματα ηγεσίας και επιχειρηματικότητας. Έχει πολύ καλή μεταδοτικότητα και ξέρει να κρατάει θερμό το ενδιαφέρον του ακροατηρίου. Αν και πολλές φορές μπορείς να πιστέψεις ότι επαναλαμβάνεται, αυτό συμβαίνει σκοπίμως, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να εμπεδώσεις σε βάθος όλο αυτό το πλήθος των πληροφοριών. Έχει τύχει πολλές φορές μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων να επαναλαμβάνω αυτολεξεί εκφράσεις και παραδείγματα του κ. Κολοβού σε συζητήσεις μου. Τότε πραγματικά καταλαβαίνω πόσα πολλά κατάφερα να αποκομίσω από αυτά τα σεμινάρια.

Στο τέλος κάθε συνεδρίας ακολουθούσε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων σχετικά με τα θέματα που αναπτύχθηκαν από τον εισηγητή.. Πρώτη φορά συνάντησα τόσο ενεργό ακροατήριο σε σεμινάριο. Όλοι έπαιρναν τον λόγο και έλεγαν τη γνώμη τους, σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν. Η ζωηρή συζήτηση και συμμετοχή του κόσμου οφείλεται κατά τη γνώμη μου στον κ. Κολοβό και του την χρεώνω με χαρά!

Θεωρώ ότι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτό τον κύκλο σεμιναρίων του Rotaract Ομίλου Κοζάνης, ήταν η επιλογή του Δρ. Νέστορα Κολοβού ως εισηγητή, και η δυναμική και πολύτιμη συνεισφορά από πλευράς του. Τον ευχαριστώ θερμά από πλευράς μου.

Πιστεύω πραγματικά ότι κατάφερε να ενισχύσει την ψυχολογία μας και να μας δώσει προοπτικές για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Πέτρος Περλαντίδης Παπαδόπουλος -

Υποψήφιος Διδάκτορας τμ. Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Πριν 2 χρόνια περίπου, μπήκαν οι βάσεις για την δημιουργία ενός σεμιναρίου που θα απαντούσε στα σύγχρονα ερωτήματα ανθρώπων – μικρών και μεγάλων – που θέλουν να επιχειρήσουν. Μετά από εποικοδομητικές συζητήσεις με τον αγαπητό φίλο, Δρ Νέστορα Κολοβό και σε συνδυασμό με μια από τις βασικές Αρχές που διέπουν το Rotaract διεθνώς, την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων, φτάσαμε πριν από 7 μήνες στην οργάνωση του πρωτοποριακού project “Leaders’ Coaching” – μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων ηγεσίας και επιχειρηματικότητας. Έτσι, o Όμιλος Rotaract Κοζάνης κατάφερε να συνδυάσει την υλοποίηση ενός project ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων με μια πρωτότυπη κοινωνική προσφορά. Όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς την επιλογή του κατάλληλου ανθρώπου. O Δρ Νέστορας Κολοβός έδωσε «σάρκα και οστά» στο project, με την μακρά εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις του σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Σε συνδυασμό με την ικανότητα μετάδοσης και το ειλικρινές ενδιαφέρον που τον χαρακτηρίζει για την επιτυχία των ανθρώπων, είναι ένας πολύτιμος σύμβουλος για κάθε έναν που θέλει να μάθει τα μυστικά της επιχειρηματικότητας!

Πέτρος Παπαναούμ - Στέλεχος της ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί

Τέως Πρόεδρος Rotaract Κοζάνη - Youth Committee Member, Rotary District 2484

Northern Greece

Οι γνώσεις του κ. Νέστορα Κολοβού και τρόπος με τις οποίες τις μεταδίδει στους ανθρώπους γύρω του, τους εμπνέουν και τους ενεργοποιούν ώστε να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες. Θεωρώ ότι τα άτομα που είχαν την τύχη να μεταλάβουν τις γνώσεις του κ. Κολοβού σίγουρα μπορούν να τις εφαρμόσουν στην καθημερινότητα τους και έτσι να οδηγηθούν στην ατομική και επαγγελματική τους επιτυχία. Θα ήθελα να συνεχίσω να παρακολουθώ τον κ. Κολοβό διότι θεωρώ οτι μπορώ να κερδίσω πολλά πράγματα ακόμα από τις απύθμενες γνώσεις του.

Στεφανίδης Γιώργος - Προπτυχιακός Φοιτητής

Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής κ Τηλεπικοινωνιών -

Παν. Δυτικής Μακεδονίας - Chair of IEEE SB | UoWM

Το όνομα του κ. Νέστορα Κολοβού και οι ομιλίες του μου ήταν γνωστές από καιρό. Μέσω του Ομίλου Ροταράκτ Κοζάνης και των δωρεάν σεμιναρίων ηγεσίας και επιχειρηματικότητας που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τον κ. Κολοβό από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι και τον Ιούνιο επιβεβαίωσαν την φήμη του. Πρόκειται για σεμινάρια που προσφέρουν γνώση και πολύτιμες συμβουλές, όχι μόνο για την επιχειρηματικότητα αλλά και την καθημερινή μας ζωή. Κάθε σεμινάριο μετά το πέρας του, οι ακροατές έφευγαν πάντα ικανοποιημένοι, βλέποντας ότι άξιζε να αφιερώσουν τον χρόνο τους για να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις που προσέφερε ο κ. Κολοβός.

Χαραλαμπίδης Ευάγγελος - Λογιστής

Mετά από πολυετή συνεργασία έχω διαπιστώσει ότι ο Δρ Νέστορας Κολοβός καταφέρνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να μεταδίδει πολύτιμες γνώσεις με τρόπο απλό και κατανοητό. Κυρίως όμως καταφέρνει να εμπνέει να παρακινεί και να δείχνει νέους δρόμους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Συμπερασματικά θεωρώ ότι αποτελεί ένα πολύτιμο σύμβουλο για οποιοδήποτε θέλει να βελτιώσει την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Γιώργος Δ. Καλτεριμτζής - MSc, M.B.A., Μηχανικός Μεταλλείων-Μεταλλουργός Ε.Μ.Π.

ΔΕΗ ΑΕ,  ΛΚΔΜ/ONΠ

«Η όποια βελτίωση των ανθρώπων βασίζεται στη μάθηση και στην εφαρμογή γενικά αποδεκτών αρχών και αξιών. Αυτό που επιτυγχάνει ο κ. Νέστορας Κολοβός είναι να εμπνέει και να δείχνει πως μπορεί κάθε άνθρωπος μέσα από τις καθημερινές του δραστηριότητες, να επιτυγχάνει περισσότερα και να γίνεται πιο εύκολα αποδεκτός από την κοινωνία. Ο μοναδικός τρόπος διδασκαλίας του και η σαφήνεια με την οποία προσδιορίζει και προσεγγίζει κάθε έννοια, τον καθιστούν έναν πολύτιμο σύμβουλο προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας».

Δημήτρης Τσόταλος - Πτ Μηχ/γος Μηχ/κος

Ο Δρ Νέστορας Κολοβός, με την ομιλία-σεμινάριο, “Πως να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ικανότητα» εμβαθύνει με απλό και μεθοδικό τρόπο στην επιχειρηματικότητα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιχειρηματική ψυχολογία και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης. Με αυτό τον τρόπο ενισχύει την αυτοπεποίθηση και διευρύνει τους επιχειρηματικούς ορίζοντες. Παράλληλα, προσφέρει προοπτικές και κίνητρα ανάπτυξης σε κάθε επιχειρηματία, καθώς και άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις και λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Είναι ένα μοναδικό σεμινάριο που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε παλαιός, νέος και υποψήφιος επιχειρηματίας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Κώστας Κυριακίδης - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κοζάνης

Για τη βελτίωση της οικονομίας, εκτός από το ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η βελτίωση της επιχειρηματικής ικανότητας των επιχειρηματιών. Ο κ. Νέστορας Κολοβός καταφέρνει με απλό και μεθοδικό τρόπο να προσεγγίζει αποτελεσματικά την επιχειρηματικότητα και να ενισχύει την επιχειρηματική σκέψη και την επιχειρηματική δράση.

Νικόλαος Ουσουλτζόγλου - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας

"Η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα, με την οποία ο κ. Νέστορας Κολοβός, αναλύει την επιχειρηματικότητα, δημιουργεί νέους τρόπους σκέψης και δράσης και οδηγεί σε καλύτερες προοπτικές  ανάπτυξης και επαγγελματικής επιτυχίας".

Δημήτριος Αδάμ - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λάρισας

"Ο μοναδικός τρόπος, με τον οποίο  ο κ. Νέστορας Κολοβός, προσεγγίζει και αναλύει την επιχειρηματικότητα, αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε επιχειρηματία, καθώς καταφέρνει να τον εμπνέει και να τον ενθαρρύνει, για να λειτουργεί πιο παραγωγικά, πιο αποδοτικά και πιο αποτελεσματικά".

Ιωάννης Γιαμάς - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Το σεμινάριο αυτό θεωρώ ότι με βοήθησε να μάθω αρκετά σε ότι αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών. Αφύπνισε τις σκέψεις μου για κάτι καινοτόμο. Με βοήθησε να θέλω και να μάθω πως να γίνω καλύτερη στον τομέα μου, αλλά και ως άνθρωπος. Βελτίωσε τον τρόπο σκέψης μου και άνοιξε τους ορίζοντές μου για ένα καλύτερο μέλλον. Σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου μεταδώσατε!

Ελισσάβετ Συμεωνίδου- Νηπιαγωγός


Με το επιμορφωτικό σεμινάριο για την εξυπηρέτηση πελατών αποκτήσαμε γνώσεις για το πως να συμπεριφερόμαστε στους πελάτες μας και πως να επιτύχουμε περισσότερες πωλήσεις. Το πρόγραμμα με τον κ. Κολοβό κάλυψε όλα τα σημεία. Ήταν ένας από τους καλύτερους εισηγητές που έχω παρακολουθήσει και πραγματικά εάν μου δινόταν η ευκαιρία θα τον ξαναπαρακολουθούσα!

Δημήτρης – Δάσκαλος

Πιστεύω ότι το σεμινάριο θα με ωφελήσει προσωπικά τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική μου ζωή. Τα όσα διδάχθηκα θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντικά ώστε να με βοηθήσουν στις αποφάσεις που θα πάρω στο μέλλον. Σε ότι αφορά στον κ. Κολοβό, πιστεύω ότι γνωρίζει πολλά πράγματα και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε ότι μας δίδαξε. Είμαι σίγουρος ότι από το συγκεκριμένο σεμινάριο θα κερδίσω στις επιλογές μου που θα κάνω στο μέλλον!

Βαγγέλης Καλαμπούκας – Πτυχιούχος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων

Το σεμινάριο ήταν πολύ επιμορφωτικό και ενημερωτικό. Με ενέπνευσε και σίγουρα θα με βοηθήσει στην επαγγελματική και προσωπική μου πορεία. Ευχαριστώ!

Ελένη Κεντεποζίδου – Πολιτισμικός Πληροφορικός Τεχνολογίας και Επικοινωνίας

Ως εκπαιδευτικός δεν πίστευα ποτέ ότι ένα τέτοιο σεμινάριο θα μου κέντριζε τόσο πολύ το ενδιαφέρον. Κατά την γνώμη μου ήταν ένα σεμινάριο το οποίο δεν θα μας βοηθήσει μόνον στην επαγγελματική μας ζωή, αλλά και στην καθημερινότητά μας. Σας ευχαριστούμε για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μας μεταδώσατε, αλλά κυρίως για την θέλησή σας να κρατήσουμε επικοινωνία και στο μέλλον!

Μαρία Σωτηροπούλου – Νηπιαγωγός

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως μέσα από αυτό το σεμινάριο θα αποκτούσα τόσες πολλές και καλές γνώσεις. Θεωρώ ότι το βιωματικό μέρος των πωλήσεων - που έγινε στο τέλος του σεμιναρίου – ιδιαίτερα σημαντικό όσο και μια αληθινή εμπειρία πώλησης. Πιστεύω ότι όλοι εμείς που παρακολουθήσαμε και μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχουμε, αποκτήσαμε ένα δυνατό εφόδιο στο να ανοιχτούν οι ορίζοντές μας σε κάτι που δεν γνωρίζαμε ότι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε, γιατί ποτέ κανείς δεν μας είχε μιλήσει για κάτι ανάλογο!

Κυριακή Σπανούδη – Θεολόγος

Το σεμινάριο στο αντικείμενο των πωλήσεων με τον κ. Κολοβό, μου άνοιξε τα μάτια. Αν και εξ αρχής ήμουν εξαιρετικά αρνητικός στο να το παρακολουθήσω, ανακάλυψα ότι θα με βοηθήσει με όποιον επαγγελματικό τομέα και αν ασχοληθώ. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Σταύρος Κεντεποζίδης – Μηχανικός Αυτοματισμών

Το συγκεκριμένο σεμινάριο με τον κ. Κολοβό ήταν αρκετά εποικοδομητικό. Μάθαμε πράγματα τόσο πρακτικά, όσο και εφικτά. Τα περισσότερα από αυτά μας ήταν άγνωστα. Θα μου άρεσε να τον ξανακούσω σε κάποια ομιλία, συνέδριο ή σεμινάριο. Μας αναπτέρωσε το ηθικό, είτε ασχοληθούμε με πωλήσεις είτε όχι! Ευχαριστούμε!

Χριστίνα Παυλίδου - Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το σεμινάριο είχε θέμα σχετικό με τις σπουδές μου. Δεν ήταν άγνωστα αυτά για μένα. Οι γνώσεις που μας δόθηκαν με βοήθησαν να σκεφτώ ένα βήμα παραπάνω από αυτά που μας δίδαξαν στο ΤΕΙ και κυρίως να μάθουμε πιο πρακτικά κομμάτια. Πήραμε γνώσεις για να ξέρουμε πως να συμπεριφερόμαστε στη ζωή μας και σε όλες τις σχέσεις μας και πως να εξελίξουμε την επικοινωνία μας. Ευχαριστούμε!

Ελένη Τσαρπίσταλη – Πτυχιούχος Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών

 


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.16255 δευτερόλεπτα