Ακαδημαϊκή Ανάπτυξη

Καλοί φοιτητές, καλοί επιστήμονες, επιτυχημένοι επαγγελματίες


Επάρκεια σπουδών!

Έρευνες και μελέτες έχουν δείξει ότι μικρό μόνον ποσοστό φοιτητών διαθέτει επάρκεια γνώσεων ικανών για να ανταποκριθεί και να σταθεί στην αγορά εργασίας.

Επάρκεια γνώσεων!

Το γεγονός ότι διαθέτετε πτυχίο δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για την αγορά εργασίας, καθώς αυτό που την  ενδιαφέρει  περισσότερο είναι οι γνώσεις σας και όχι αυτό καθαυτό το πτυχίο. Σίγουρα το πτυχίο σας  ανοίγει την πόρτα, αλλά για να παραμείνετε εκεί, πρέπει να διαθέτετε γνώσεις.

Να μαθαίνετε συνεχώς!

Γνωρίζετε ότι σε κάθε κλάδο, επιτυχημένοι επιστήμονες θεωρούνται και είναι αυτοί που διαθέτουν επάρκεια γνώσεων. Καλοί επιστήμονες είναι αυτοί που γνωρίζουν στο αντικείμενό τους πολλά. Είναι αυτοί που συνεχώς αναζητούν νέες γνώσεις, συνεχώς μαθαίνουν και κυρίως έχουν να προτείνουν και να εφαρμόζουν κάθε νέα γνώση.

Επιτυχημένες συνήθειες!

Οι επιτυχημένοι φοιτητές, όπως και όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι, σκέφτονται και ενεργούν με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τους άλλους. Σκέφτονται και ενεργούν, έχοντας διαφορετικές σκέψεις, διαφορετικές συνήθειες και εφαρμόζοντας διαφορετικές πρακτικές. Δεν είναι ούτε πιο έξυπνοι, ούτε πιο ικανοί. Απλά έχουν συγκεκριμένες συνήθειες, οι οποίες τους οδηγούν στην επιτυχία.

Όλα μαθαίνονται!

Το ευχάριστο είναι ότι οι συνήθειες αυτές μαθαίνονται εύκολα και γίνονται κτήμα καθενός, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επιτυχημένη πορεία του. Μαθαίνονται δε με την πράξη και τη συχνή επανάληψη.

Μην μένετε αδρανείς!

Μπορείτε κι εσείς σήμερα να μάθετε κάθε συνήθεια που θεωρείτε χρήσιμη και απαραίτητη για να επιτύχετε.


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.13024 δευτερόλεπτα