Αγροτική Επιχειρηματικότητα

Αγροτική επιχειρηματικότητα – Ξεκινήστε σωστά!


Εάν σκέφτεστε να ασχοληθείτε με την αγροτική επιχειρηματικότητα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το μόνο που αλλάζει στην αγροτική επιχειρηματικότητα σε σχέση με την υπόλοιπη επιχειρηματικότητα είναι ο χώρος άσκησης της δραστηριότητας. Κατά τα άλλα και η αγροτική επιχειρηματικότητα υπακούει στις αρχές και τους κανόνες της αγοράς.

Για να ξεκινήσετε την αγροτική επιχειρηματικότητα σωστά, θα πρέπει:

  1. Να κάνετε έρευνα αγοράς. Να μάθετε τι ζητάει η αγορά, που βρίσκεται η αγορά και σε τι τιμές είναι διατεθειμένη να πληρώσει το προϊόν σας.
  2. Να εξετάσετε εάν εσείς μπορείτε να διαθέσετε αυτό το προϊόν, στην ποιότητα και την τιμή που το ζητάει η αγορά, ώστε να είστε ανταγωνιστικοί, αλλά συγχρόνως να σας αφήνει και ένα ικανοποιητικό κέρδος.

Οι περισσότεροι οι οποίοι ξεκινούν να ασχοληθούν με την αγροτική επιχειρηματικότητα ξεκινούν ανάποδα. Αντί να κάνουν έρευνα αγοράς και να ξεκινήσουν με αυτό που ζητάει ο πελάτης, ξεκινούν να παράγουν αυτό που θέλουν οι ίδιοι. Το γεγονός όμως αυτό αντίκειται στον βασικό νόμο της αγοράς, σύμφωνα με τον οποίο «Παράγουμε ότι ζητάει ο πελάτης»!


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.16257 δευτερόλεπτα