Προσωπική Ανάπτυξη

Προσωπικοί, Επαγγελματικοί, Επιχειρηματικοί Στόχοι


Κύριο χαρακτηριστικό των επιτυχημένων ανθρώπων είναι ότι γνωρίζουν πώς να θέτουν προσωπικούς, επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς στόχους και να τους επιτυγχάνουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τους άλλους.

Η διαδικασία αυτή αποτελεί γι αυτούς τους ανθρώπους καθημερινή συνήθεια, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά και έχουν εμπεδώσει, ότι η επίτευξη των επί μέρους στόχων τους φέρνει πιο κοντά στον μεγάλο τους στόχο, την εκπλήρωση του ονείρου, την επιτυχία!

Παρόλο που αυτά ενδεχομένως να ακούγονται απλά, η αποτελεσματική διαδικασία επίτευξης των στόχων προϋποθέτει ένα ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης, σκέψης και δράσης, καθώς ο χρόνος αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα κάθε σχεδιασμού και εκτέλεσης, ενώ οι άνθρωποι τείνουν να χρονοτριβούν και να αναβάλλουν συνεχώς.

Επιστημονικά ιδρύματα και οργανισμοί που έχουν ασχοληθεί με την έρευνα και τη μελέτη της διαδικασίας επίτευξης των στόχων, έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα βήματα και σε συγκεκριμένη στάση και νοοτροπία που πρέπει να ακολουθείται για την πιο αποτελεσματική προσέγγιση και επίτευξη αποτελεσμάτων.

Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει συγκεκριμένη μεθοδολογία και συγκεκριμένα βήματα, τα οποία οδηγούν πιο εύκολα και πιο γρήγορα στην επιτυχία. Τα βήματα αυτά αναφέρονται στην ύπαρξη οράματος, σχεδιασμού, προτεραιοτήτων, συμπεριφοράς, στάσης και νοοτροπίας.

Όσοι επιθυμείτε να διαβάσετε και να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία επίτευξης των προσωπικών, επαγγελματικών και επιχειρηματικών στόχων, μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα, http://www.expertsacademy.gr/stoxoi-squeezepage.php, όπου περιγράφονται τα 7 βήματα για την επίτευξη των στόχων!

Νέστορας Ι. Κολοβός
- Engineering Geologist Μ.Sc. 
- Διδάκτωρ Γεωλογίας Α.Π.Θ.
- Πτυχιούχος Οργάνωσης  
και Διοίκησης Επιχειρήσεων
- Σύμβουλος Επιχειρήσεων
- Life and Business Coach
- www.expertsacademy.gr
- info@expertsacademy.gr


Σχολιάστε

NewsLetter

 

Δείτε μας στο Facebook

Είσοδος

E-mail
Κωδικός Πρόσβασης
 
 
Η σελίδα φορτώθηκε σε 0.14537 δευτερόλεπτα